Het laatste nieuws

Oktober 2023

Na weer een aantal hele leuke optredens afgelopen zomer in onder andere Amersfoort, Vlaardingen, Amsterdam en Oldeberkoop, is Kees van de Poëzie Jukebox nog één keer te zien tijdens de housewarming van de nieuwe bieb, het Huis van Cuijk. Zaterdag 28 oktober 2023 van 12 tot 15 uur loopt Kees rond. Kom langs en vraag gratis een gedicht aan.

Mei 2023

Op zaterdag 6 mei 2023 trad de Poëzie Jukebox op met succes op tijdens het festival Stadskaravaan tgv 750 jaar Vlaardingen. 

Op zaterdag 13 mei mag Kees van de Poëzie Jukebox een verrassingsoptreden verzorgen tijdens een besloten verjaardagsfeest. Recent was hij in Rotterdam als poëtische paranimf te zien tijdens een huwelijk. Lijkt de Poëzie Jukebox ook iets voor jouw feestje? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Juni 2022

De Poëzie Jukebox is vanaf juni 2022 weer te bewonderen op verschillende festivals door het hele land. Kijk hier op de speellijst. Heel graag tot ziens!

 

September 2019

De Poëzie Jukebox treedt op zondag 8 september 2019 op in de bibliotheek van Stede Broec  en is op zaterdagmiddag 14 september te zien tijdens de Grietmarkt bij Kasteel Amerongen.

Rop Janze speelt zijn cabaretprogramma "Op naar 2020!" vol conferences, liedjes, typetjes, gedichten, gedachten, grappen en hapjes vanaf 14 november 2019. Zie speellijst.

Oktober 2018

Deze maand is de Poëzie Jukebox te zien tijdens de Week van de Ontmoeting in Brielle, op de Uitmarkt van Margraten en als verrassings-act tijdens de workshopdag voor juffen en meesters van Stichting Staij te Amsterdam. Zie speellijst .

september 2018

Zoek de Poëzie Jukebox op deze maand tijdens de open dag van de bibliotheek in Amstelveen, tijdens Boek10 in Schouwburg Het Park in Hoorn of in de mooiste bibliotheek van de wereld in Den Helder, hier treedt de Poëzie Jukebox twee dagen op!

Augustus 2018

Vanaf september gaat de Poëzie Jukebox weer toeren. Kom gezellig langs als je in de buurt bent. Zie speellijst.

Februari 2018

De Poëzie Jukebox trad op bij twee feestelijke openingen van nieuwe bibliotheken! De bieb in Brielle is nu ondergebracht bij DukdalfBRES. Tijdens de Open Dag op 24 februari waren 1.600 bezoekers op de geweest. Rop en Kees hebben heel wat gedichten voorgedragen! Rop was met zijn Jukebox een dag eerder aanwezig bij de opening van het pop-upfiliaal van de bibliotheek in Schijndel.

December 2017

Op zoek naar een poëtisch cadeautje? Kijk in Rops Shop voor de bundel "Je weet toch nooit wat er onder die kleren zit"

augustus 2017

Woensdag 2 augustus speelt de Poëzie Jukebox tijdens Alle Kleuren Oost in Amsterdam tussen 16.00 en 19.00 uur. 

Op 2 september 2017 zijn de heren wederom te zien tijdens de "Uutmarkt" van Holten.

Op zaterdag 8 juli was de Poëzie Jukebox te zien op het Van Eesterenfestival in Amsterdam.  

 

Juli 2017

Rops rap van Marsman is al 1900 keer bekeken!

 

 

De Poëzie Jukebox nu ook op YouTube! Kees brengt zijn Arabisch gedicht 

 

Heel soms zingt De Poëzie Jukebox

 

Natuurlijk dragen de heren ook voor uit eigen werk

 

Gaan humor en poëzie samen? Rop Janze bewijst dat het kan met zijn persiflage op een dichtersavond.

  • Op 31 oktober verscheen de debuutbundel van Rop Janze, met de mooiste en grappigste teksten uit zijn theatershows, zoals: Je weet toch nooit wat er onder die kleren  zit . Hierin staan ​​natuurlijk ook zijn zelfgeschreven Jukebox-klassiekers als "Drank", "Xenotransplantatie", "Dappermarkt" en "Erotisch gedicht". De bundel is verkrijgbaar in uw boekhandel, websitewinkel en natuurlijk via Rops Shop .

ongedefinieerd

ongedefinieerd

 

 

 

 

 

 

 

De Poëzie Jukebox was ook aanwezig tijdens de opening van de expositie van schilder Hans van Beukering in Hotel Arena te Amsterdam (foto rechts)